موجر به من گفته که تخلیه کنم، من چه اقدامی نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۳ #59839907

باسلام بنده درسال ۹۲ به عنوان مستاجر به مدت یکسال با مبلغ ودیعه بیست میلیون تومان آپارتمان مسکونی اجاره کردم و بعد از گذشت قرارداد و بدون تمدید قرارداد تا به امروز هم ساکن همانجا هستم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با۲۵ درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید

سلام
چون قرارداد جدید تنظیم نکردین موجد میتونه از شما بخواد که تخلیه کنین و اجاره تا همون روز هم ازتون بگیره اما شما شاید بتونین با دلایلی از خودتون دفاع کنین که سخت به نظر میرسه

درود

شما موظف به تخلیه عین مستاجره هستید و طی مدتی که بدون قرارداد بودید درصورتی که اجور خود را پرداخت نموده باشید مسئولیتی متوجه شما نیست زیرا در صورت اتمام مهلت قرارداد اجاره و عدم مطالبه ملک توسط موجر و ادامه نشستن شما اماره بر رضایت تمدید عقد اجاره توسط طرفین می باشد

همچنین اجاره از عقد تشریفاتی نیست صرف انشا و قصد و اراده حاصل میشود و قرارداد اثر اثباتی دارد نه ثبوتی ، در نتیجه اگر موجر ملک را مطالبه کرده باشد شما موظف به رد ملک هستید در صورت امتناع از تخلیه ید شما از امانی به ید ضمانی تبدیل شده و از تاریخ مطالبه مالک تا زمان رد ملک به مالک شما در حکم غاصب هستید و ضامن هرگونه نقص و ایراد وارد شده نسبت به ملک هستید حتی در اثر حوادث قهری که مستند به فعل شما نباشد مانند زلزله و جنگ و استهلاک