شکایت از زوج را با چه موضوعاتی مطرح کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۳ #59834938

سلام
در پرونده ترک انفاق بعد از یکسال با دستور دادیار جلب شد ولی با ضمانت وکیلش یکساعته آزاد شد و بالاخره با حکم دادگاه یکماه بعد به سه ما حبس محکوم شد ولی اعتراض نزد و تعلیق گرفت
دوباره شکایت کردم و اشد مجازات رو خواستم و در حال رسیدگی هستش نیابت جلب به دادیاری شهرستان دیگه ارسال شده در نیابت فرجه قانونی برای تحویلش متهم چند روز هست؟ بازم جلب شه با ضمانت آزاد میشه؟
۱، آیا میتونم یه شکایت کلی از زوج بابت همراه کردن چندین نفر با خود جهت آسیب رسوندن به من که تک تک اون آدمها جداگانه شکایت واهی بر علیه من مطرح کرده بودن و در همه برائت گرفتم ولی اذیت شدم و فرستادن چند نفر به منزل دخترم که تهران هست به زور وارد خونه و قرص به دخترم دادن بخوره تا ویدئو اعتراف مقروض بودن مبلغ گزافی رو از بچه ء من ضبط کنن، تک تک مدارک دارم همه در یه دوره ۵ ماهه اتفاق افتاد برای شفاف شدن ذهن آقای دادیار که با توجه به همه اینها حکم صادر کنن؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اخذ تامین و مقدار و میزان آن با نظر قاضی است موضوعات فوق از موارد ترک انفاق محسوب نمی شود

درود بر شما، مساله ی اخذ تامین و ضمانت و مقدار آن وابسته به نظر قاضی‌ست، در خصوص مطالب بعدی نیز، این مطالب ارتباطی با موضوع نفقه ندارند، بایستی جداگانه اقدام شود.

درود
اخذ تامین کیفری یا ضمانت و تعیین نوع آن با قاضی پرونده است. مواردی که گفتید چه ارتباطی به ترک انفاق دارد!!