چجوری میتونم به رای اولی معترض باشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #59807628

با سلام اینجانب دی ماه سال ۹۸ از شرکتی بدون دلیل اخراج شده ام و همان موقع نیز از اداره کار برای مطالبات خودم دادخواست دادم و دو جلسه بعد رای صادر شد به دلیل بیماری کرونا و عدم اطلاعات کافی من به موقع نتونستم به رای مربوطه اعتراض دهم و کارفرما به این رای اعتراض داده بود که بعد از ایام کرونا خرداد ماه هیئت حل اختلاف جلسه داشتیم که کارفرما یک دفتر حضور غیاب ساختگی و یک برگه جعلی تسویه حساب به هیئت تقدیم کرده و تمامی واریز های ریز و درشتی که به حساتب اینجانب بابت پرداخت هزینه های شرکت بوده و به عنوان تنخواه بوده را به عنوان حقوق تلقی کرده و مدعی است طبق دفتر حضور غیاب تا ساعت ۲ کارکرد دارم و طبق واریز ها به حساب بنده هیچ بدهی به من ندارد
نکته مهم هم اینه که حقوق من رو کمتر از قانون کار میدادن و قرار بود بعد از مدتی اینا رو حساب کنن و بدن که در هیئت تشخیص هم اصلا اینا محاسبه نشده
بنده تمامی خرج کرده های خودم را از همون کارتی که واریز میکردن خرج کردم برای شرکت و در تمامی یادداشت های آن نوشتم که به کجا و چه بابات هزینه کردیم البته فاکتور ها تو شرکت هست
ضمنا تا ساعت ۵ الی ۶ عصر هم کار کردم از ۸ صبح
حال من چجوری میتونم هم به رای اولی معترض باشم و آیا امکان داره مجددا محاسبه بشه و رای صادر بشه
ضمنا من چطوری میتونم اثبات کنم که تا ساعت ۶ کار کردم
ضمنا برای دریافت وجوه تنخواه با کارفرما توافق کردیم کتبا که اصل اون نزد کارفرماست با مهر و سربرگ شرکت و کپی اونو من تقدیم هیئت کردم
ضمنا وکیل کارفرما قبلا کارمند اداره کار بود که بعد از قبول شدن از آزمون وکلا از اداره کار انصراف داده و در پرونده های مشابه و پرونده من اعمال نفوذ میکنه و خودم کاملا مطمعنم
رای به شرح:
عیدی سال ۹۸ حقوق دی ماه سنوات بازخرید مرخصی هست حدود ۱۱ میلیون تومان هست
از اون رای تو هیئت حل اختلاف ۵.۲۰۰ به استناد به دفتر حضور غیاب جعلی که تمامی ساعت های خروج دقیق دقیق بدون استثنا ساعت ۱۴ نوشته نه یک دقیقه اونور نه یک دقیقه اینور

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطالبی که ذکر کردید نیاز به مشاوره مفصل دارد و در غالب نوشتار نمیگنجد لذا مشاوره تلفنی رزرو نمایید در خدمتم