با فوت پدر شهید آیا نامادری شهید هنوز می تونه از این بیمه سلامت استفاده کنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۶ #59766795

سلام میگن اگه پدر شهید فوت کنه به نامادری شهید که بیشتر از ۱۰ سال برای شهید سرپرستی کرده باشه کمک معیشتی تعلق میگیره میخوام بدونم : ۱- مبلغ کمک معیشتی چقدره؟ و هر ماه بهشون پرداخت میشه؟
۲- پدر شهید از طرف بنیاد شهید دفترچه بیمه سلامت داشته و وقتی در قید حیات بوده برای همسر دومش ( نامادری شهید ) هم دفترچه بیمه سلامت گرفته بوده حالا با فوت پدر شهید آیا نامادری شهید هنوز می تونه از این بیمه سلامت استفاده کنه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی بیمه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . بله میتوانند از بیمه سلامت مذکور استفاده نماییند

سلام بله می توانند استفاده نمایند

با سلام بله امکان استفاده از بیمه سلامت برای ایشان وجود دارد

بله امکانپذیر می باشد .

با سلام
بله امکان پذیر است

باسلام
امکان پذیر است .

با سلام بله امکان پذیر می باشد.