آیا این شرط باطل هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #59764260

سلام خسته نباشید پرونده ابطال شرط به دادگاه حقوقی رفته بنده چطور میتوانم دفاع کنم که شوهر در زمان خواستگاری دو طلاق را نگفته و چون میدانستند به روزی لو میرن در دفترخانه کل شاهدها و حتی دفترخانه شاهد می باشد که دفترخانه شرط اضافه نمودند ۱۰۰میلیون راسل عنداسلتطاعه و شرط نوشته زوج شرط نمودم اگر زوجه مقام مطالبه مهریه برآمد حق توقیف اموال ندارد و یک چهارم حقوق تعلق بگیرد آیا این شرط باطل هست شرط فاسد و شروط باطل بند ۳ نامشروع خلاف قواعد امره و ماده ۹۵۹ ق م و چه چیزهای هم باید بگویم و از حق دفاع کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این شرط از مصادیق اسقاط مالم یجب می باشد و اثر قانونی ندارد در صورت تمایل یک مشاوره تلفنی تنظیم تا توضیحات دقیقتری ارائه شود

سلام
بدون ملاحظه شرط مذکور در سند ازدواج و بدون استماع و شنیدن اظهارات طرف مقابل نمی شود اظهار نظر قاطع نمود ولی به نظر میرسد با توجه به توضیحاتی که داده اید در سند ازدواج شما نحوه پرداخت مهریه به صورت اقساط بین طرفین مقرر شده است بنابراین شرط مذکور با طرح می باشد و به هیچ عنوان به اصل عقد ازدواج صدمه ای وارد نمی کند