ایا راهی هست برای زندان نرفتن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۴ #59723928

سلام برای کسی که یک بار مشزوب ازش گرفتن و برای بار دوم ازش گرفتن ایا راهی هست برای زندان نرفتن ۶ ماه زندان دادن از ماده ۷۰۲ و ۷۰۳ استفاده کرده خواهشن جواب تضمینی بدهید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر صرفا برای مرحله اول جرمی مرتکب میشد میتوانست آن را تبدیل به جزای نقدی کند اما در صورت تکرای برای بار دوم این امر بسیار سخت میباشد البته بایستی عرض شود تمامی این موارد بر حسب نظر دادگاه بستگی دارد

هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود

خیر.
ماده ۷۰۲ - هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود