به این زن مشکوکم میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۷ #59721225

سلام ببخشین من نیمه دوم سال نود و شش هفتاد گرم طلا نزد خانواده همسرم به امانت گذاشتم و بعد از مدتی به من گفتن که با خودم بردم و دیگر طلایی ندیدم و یادم نمی آید که از ایشان گرفته باشم و فهمیدم که همسرم در این حین با کسی ارتباط داشته و ایشان را چند مرتبه به منزلمان آورده و حال به این زن مشکوکم میتوانم شکایت کنم فقط عکس این زن را دارم.

مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه خانواده همسرشما اذعان می دارند که شما طلارابرده اید وازسویی شاهدی براین امرندارید شکایت شما بی نتیجه می باشد

با سلام
میتوانید شکایت کیفری نمایید تا موضوع با عنوان سرقت در دستور کار آگاهی قرار بگیرد ولی مشمول مرور زمان شده و نتیجه بخش نیست

شما هر زمانی بخواهید علیه هر کسی که بخواهید می توانید شکایت کنید.کسی جلوی شکایت کردن شما را نخواهد گرفت اما به صرف شکایت شما کسی را احضار و بازجویی نمی کنند.در خصوص موضوع مطروحه به صرف شک شما و ارایه یک قطعه عکس از فرد مظنون بسیار بعید است طرف مقابل را حتی احضار کنند چون تنها در صورتی می شود فردی را برای رسیدگی به اتهامی دعوت نمود که اقلا قرینه و اماره ای علیه وی وجود داشته باشد والا مقام قضایی که بدون وجود دلیل و مدرکی و به صرف شکایت شاکی کسی را احضار کند مرتکب تخلف شده است.بنابراین شکایت شما به احتمال خیلی زیاد بدون احضار طرف مقابل با قرار منع تعقیب روبرو خواهد شد

مشمول مرور زمان شکایت شده است نتیجه ای حاصل نمیشود

صراحتا او را متهم به سرقت نکنید بگویید اموالی از شما سرقت شده و از فلانی مشکوک هستید تا نتوانند شما را متهم به افترا نمایند

سلام.به صرف اینکه مشکوک هستین و یک عکس از اون خانم دارید برای دادگاه قانع کننده نیست.خیر نمیتوانید

تنها با شکایت مبنی بر سرقت میتوان پیگیر موضوع بود البته با توجه به مدت زمان طی شده از اتفاق ادعایی بعید است نتیجه ای حاصل شود .