بنده با توجه به توضیح های بالا میتوانم فسخ کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۳ #59719371

سلام تشکر از تمامی کارشناسان بنیاد وکلا. یک قطعه زمین عادی را فروخته ام و بابت ثمن‌ معامله مقداری را نقدا و الباقی را طی چند فقره چک دریافت نمودم که در مبایعه نامه شرط کردیم اگر هر کدام از چک ها وصول نگردید معامله یک طرفه از طرف بنده یعنی فروشنده فسخ می‌شود چک سوم که تاریخ وصول آن ۱/۷ بود را سه روز بعد یعنی ۱/۱۰به بانک بردم و بخاطر کمبود موجودی برگشت زدم و به خریداران با اظهار نامه رسمی از برگشت چک و فسخ معامله آگاه کردم و ایشان نیز یک اظهار نامه فرستاده که چون ۳ روز بعد به بانک مراجعه کرده ام این قصور من بوده و قبول ندارد چون ادعا می‌کند حساب در آن روز پر بوده آیا بنده با توجه به توضیح های بالا میتوانم فسخ کنم یا خیر از اینکه وقت خودتان را برای پاسخ به بنده اختصاص داده اید بسیار ممنون و برای شما سلامتی را از خداوند خواستار هستم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا ارسال اظهارنامه نمایید بعد اقدام به دادخواست نمایید.

با سلام و درود . شما میبایست ابتدا اظهارنامه را ارسال نمایید سپس تقاضا نمایید .

با سلام و احترام

بله حق فسخ برای شما وجود دارد.

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید سپس دادخواست دهید

شما می توانید به استناد گواهی عدم پرداخت دادخواست تقاضای تنفیذ فسخ مبایعه نامه را به دادگاه تقدیم کنید.

بنام خدا،امکان فسخ معامله برای شما وجود دارد.

سلام و درود
گفته خریداران وجه قانونی ندارد شخصی که چک صادر می کند باید در زمان صدور آن مبلغ در حسابش باشد و تا زمانی که چک پاس نگردد حق ندارند موجودی خود را برداشت کنند و معامله فسخ شده محسوب می گردد