از کجا و چگونه اعاده حق کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۵ #59708148

سلام ، من میخوام بعد از فوت پدرم از خانواده برادرم شکایت کنم بخاطر ندادن یک ششم سهم ارثی که از برادرم به ارث رسیده، در حالی که تمام مدارک انحصار وراثت برادرم و پدرم در دست آنهاست و در دادگاه پرونده دارند ولی متاسفانه هیچ اطلاعی و مدرکی به ما نداده اند که بتوانم شکایت کنم، ضمنا خانواده برادرم شش سال حیات پدرم بعد از فوت برادرم هیچ کمک مالی و یک ششم ارث پدرم را نداده اند و اکنون جعل اسناد و شاهد قلابی درست کردن که حق مارو ضایع کنند خواهشمند است راهنمایی نمایید که بنده از کجا و چگونه اعاده حق کنم که سریعتر در پرونده لحاظ شوم و دوباره کاری نشود. سپاسگزار شما م.ر.خ

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بایستی از طریق شورای حل اختلاف جهت اخذ انحصار وراثت و مطالبه سهم الارث خویش اقدام نمایید

باسلام
بایستی از طریق شورای حل اختلاف جهت اخذ انحصار وراثت و مطالبه سهم الارث خویش اقدام نمایید بنا به موارد مذکور بهتر است اقدام به اخذ وکیل دادگستری نمایید

درودبرشما
اگر میخواهید دوباره کاری نشود بهتر است حضورا از همکاری دوستان وکیل استفاده نمایید واما درارتباط به سوال چنانچه پدرتان سهم خودرا مطالبه نکرده یا ابرا وهبه{بخشش} ننموده باشد بعد از فوت ایشان{انشالله سالها درقیدحیات باشند} میتوانیدبه نسبت سهم خود علیه وراث برادرتان دعاوی لازمه را طرح نمایید.

با سلام و احترام
میتوانید برای دریافت گواهی انحصار وراثت به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و به استناد آن ارثیه ی خود را طلب کنید
اگر در دادگاه علیه شما اقامه ی دعوا کرده اند میتوانید به دفتر دادگاه مراجعه کرده و درخواست کپی برداری از پرونده کنید
در مورد جعل هم اگر از آیند مجعول علیه شما استفاده کردند، ادعای جعل مطرح کرده و تقاضای صدور قرار کارشناسی کنید