اجرت‌المثل ایام تصرف ملک مشاع مشمول تاخیر تادیه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹ #59632498

آیا به اجرت‌المثل ایام تصرف ملک مشاع خسارت دیرکرد تعلق می‌گیرد؟ منظورم همان خسارت تاخیر تادیه هست؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مطالبه شده باشد از زمان مطالبه تعلق می گیرد.

سلام
از بعداز قطعیت رای چنانچه به دلایلی پرداخت نشود مشمول خسارت تاخیر تادیه می گردد مشزوط به درخواست اجرای حکم صورت گرفته باشد .

سلام . بله خسارت یه اجرت المثل نیز تعلق میگیرد

با سلام
بله در صورت عدم پرداخت محکوم به توسط محکوم علیه، تا زمان تادیه کامل دین یا پذیرش ادعای اعسار وی محاسبه خواهد شد.

سلام پس از معلوم شدن میزان آن و عدم پرداخت توسط محکوم علیه و تا زمان اثبات اعسار مدیون بله خسارت تاخیر تعلق میگیرد