چطور میتونم ثابت کنم که من سارقه گوشی ایشان نبودم و تنها برای رفع کردن ایراده گوشی سیمکارت داخلش گذاشتم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۷ #59629874

سلام و خسته نباشید به تمامی عزیزان
عرض کنم این پرسش بنده رو میشه ارتباط داد به سوالهای قبلی بنده چرا که یک سره قضیه به همون افراد و بنوعی تله ایی که میشه گفت برای بنده درست کردند ربط داد .
سوال بنده این هست زمانی که من با فرد مخاطبم رابطه بظاهر دوستانه یی داشتم ایشان به بنده تلفن همراهی برای تعمیر داد و بنده از سرقتی بودنه این تلفن واقعا اطلاعی نداشتم و من جهت تست گوشی داخلش سیمکارت گذاشتم تا موردش رو که نداشتن انتن بود بررسی کنم حالا با گذشت تقریبا ۳ ماه صاحب اصلی تلفن همراه با من تماس گرفته و میگه یا تمام خسارت بنده رو شما میدید یا از شما بعنوان سارق شکایت میکنم و گرفتارت میکنم ایا میتواند چنین کاری رو انجام دهد؟ ایشان با توجه که میداند بنده اینکارو نکردم و میداند شغله بنده چیست ایا میتواند اینگونه من رو گرفتار کند؟ ضمنا قابل ذکر است که ایشان با کسانیکه من ازشون طلبکار هستم و من رو تهدید کردند ارتباط دارد و من بیشتر فکر میکنم این تله ایی بوده برای اینکه بنده رو از خواستنه طلبم منصرف کنند. حال واقعا این شخص میتواند با این تفاسیر برای بنده گرفتاری ایجاد کند یا خیر؟ بنده چطور میتونم پیشگیری کنم از وقوع چنین گرفتاریی؟

مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات ادعاهای شما نیازمند طرح در دادگاه و بررسی می باشد . معمولا برای تعمیر از سیمکارت خود مشتری استفاده می شود ولی اگر صرفا برای تعمیر گوشی، سیمکارت را داخل گوشی گذاشته باشید و شغل شما نیز قابل اثبات باشد جای هیچ نگرانی نیست و عدم سوء نیت شما اثبات می شود .

سلام
با اثبات و استناد به شغل شما به عنوان تعمیرکار گوشی موبایل امکان رفع اتهام امکان پذیر است .

در صورت شکایت با استناد به شغل خود و شهادت شهود مبنی بر تحویل گوشی از ایشان رفع اتهام می گردد.

اگر شما مغازه تعمیرکاری مبایل دارید می توانید چنین ادعای کنید وگرنه دادکاه حکم مقضی صادر خواهد کرد

درود بر شما، کافیست به شغل خود استناد کرده، چنانچه شاهدی نیز دارید در خصوص تحویل گوشی معرفی نمایید، با عنایت به شغل شما، هرگونه گوشی جهت تعمیرات ممکن است به شما تحویل شود، لذا شما مسؤل سرقت نخواهید بود.

سلام شا چنانچه تعمیر کار گوشی موبایل هستید با ارائه مدارک و دوربین مداربسته و شهود دلایل خود نزد قاضی اثبات نمایید موفق باشید

درود
در صورت طرح شکایت و جهت دفاع ،مدارک شغلی خود را مبنی بر کار تعمیرات گوشی ارائه نمایید .