مطالبات نقد نشد؛ چکاری میتونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۳ #59624753

سلام
جهت دریافت مطالبات کارگری از شهرکی صنعتی، پیوست حکم اداره کار، از اجرای احکام هم انواع حکمهای توقیف اموال و مسدود حساب بانکی گرفتم که متاسفانه هیچ کدام به درد نخورد و مطالبات نقد نشد. چون اسم شهرک صنعتی در متن شکایت اداره کار درج شده نه نام نفر
حکم اداره کار هم پنج سال پیش صادر شده
چکاری میتونم انجام بدم؟؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق توقیف اموال به اداره ثبت مراجعه نمایید

شکایت شما علیه کارفرما حقوقی است و از اموال ایشان باید توقیف صورت گیرد و اگر شما کارفرما حقیقی اعلام مینمود مانند مدیر عامل تا حدی کار برای شما راحت تر بود می توانید از اموال توقیف کنید

شما صرفا مطالبات خود را از کارفرما می توانید درخواست کنید. در طرح دعوی اولیه شما همان شهرک صنعتی را کارفرما اعلام نموده اید نه شخص حقیقی فلذا با اثبات رابطه کارگری با شهرک صنعتی و صدور رای به نفع شما تنها راه ممکن وصول مطالبه از همان کارفرمای قید شده در دادنامه می باشد.

متاسفانه فقط از راه توقیف اموال می توانید اقدام کنید چون اسم شخص حقیق در رای اداره کار ذکر نشده است.

با سلام
جهت پاسخگویی این موضوع نیاز به رویت پرونده و مدارک میباشد
در صورت امکان از اداره کار بخواهید تا اسم کارفرما یا مدیر عاملی که در این بین نقش دارند را به دادگاه اعلام نمایند
و اینکه آیا این کارگاه یا محل کار شما هیچگونه دستگاه یا اموالی نداشته که قابل توقیف باشد ؟