حقوق معوقه رو از پدر چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۹ #59495704

سلام بنده ۱۱ سال کار سالی ۴ ماه از سن ۷ سالگی تا ۱۸ سالگی به عنوان فرزند پسر برای پدرم کار کردم الان ۲۶ سال سن دارم به غیر از من فرزندان پدرم برایش کار میکردند.بنده میخواهم شکایت کنم و حقوق کار انجام شده را بگیرم البته قراردادی مبنی بر اینکه به ازای کار پول دریافت کنم صورت نگرفته.کلا خودم راضی به کار نبوده و به اجبار کار کردم وکلای گرامی همین سایت گفتند که به اداره کار محل مراجعه کنم در اداره کار به من گفتند که ما نمیتوانیم به بخش خانواده ورود کنیم آیا این گفته صحت دارد؟
اگر درست است بنده کجا باید شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت وجود مدارک و شواهد مبنی بر کار شما برای پدرتان میتوانید اقدام نمایید

میتوانید دادخواست حقوقی تنظیم کنید برای مطالبه حق و حقوقتان لیکن برای اثبات ادعای خود باید دلیل و شاهد داشته باشید

ازطریق اداره کار اقدام نمایید

درود بر شما، چنانچه بتوانید این رابطه ی کارگری و کارفرمایی را با سند و مدرک و شهادت شهود اثبات نمایید، می‌توانید علیه ایشان دادخواست مطالبه دستمزد دهید.

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه دستمزد کار انجام شده را بدهید.