باید از چه کسی شکایت کنم که ماشینم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۸ #59477929

من ۳ سال پیش ماشینی خریدم ولی تعویض پلاک نکردم که برگ سبز به نامم بخورد ولی در دفترخانه بقیه کاهای مرتبط را انجام دادم بعد از چند وقت ماشین را در نمایشگاه کسی برای فروش گذاشتم بعد متوجه شدم ماشین را به کس دیگری فروخته اند و ان شخص تعویض پلاک کرده است بدون ان که من متوجه بشم وقتی من نبوده ام چموری ان شخص بدون وکالت من توانسته تعویض پلاک کند و حالا امسال ان شخص با من تماس گرفته که بیا دفترخانه سند به نام من بزن گفتم که کلاهبرداری شده و غیر قانونی به شما فروختن الان من باید از کی شکایت کنم؟ چجوری باید ماشینمو پس بگیرم
ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارائه مدارک از متصدی نمایشگاه به اتهام فروش مال غیر و خیانت در امانت شکایت کنید

با سلام
اگر فروش خودرو بدون اذن و اطلاع و بدون اخذ امضاء از شما در مبایعه نامه بوده است لذا شما میتوانید بر علیه متصدی نمایشگاه اقامه دعوی خیانت در امانت و فروش مال غیر ارایه نمایید
در صورت نیاز از طریق رزرو مشاوره تلفنی برای راهنمایی های بیشتر در این زمینه اقدام نمایید

شما باید از متصدی نمایشگاه به اتهام فروش مال غیر و خیانت در امانت شکایت کنید . البته بستگی به مدارکی دارد که در اختیار دارید .

علیه بنگاه یا املاکی ک خودرو را خریداری کرده بودید شکایت کنید .. مدارک شما هم شرط است