با شکایت از کارفرما، چگونه حق و حقوق واقعی خودم را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۰ #59435030

با سلام
بنده بابت توهین بی ادبانه کارفرما و عدم پرداخت عیدی و سنوات و مرخصی های استفاده نشده از ایشان شکایت کردم، حقوق بنده با توجه به پرداخت های گروهی شرکت بیشتر از حقوق حداقل وزارت کار بوده و بنده مدارک بانکی با مهر برای اثبات حقوقم به اداره کار ارائه کردم. کارفرما قراردادهایی تحت زور از من با امضا و انگشت بابت اینکه حقوق اداره کاری هستش گرفته بود و حتی اینکه نوشته بودن عیدی و سنوات رو پرداخت کردیم. در اداره کار محکوم شد بدلیل اینکه مدارک پرداختی واقعی ارائه نکردن و‌ در انتها رای اول برای بنده بر اساس حقوق پایه قانون کار محاسبه شد و کارفرما مکلف شد تا پرداخت کنند اما در مهلت قانونی در روز آخر کارفرما اعتراض کردن.
و من میخوام بدونم چطوری میتونم حق و حقوق واقعی خودم رو بر اساس حقوقم درخواست کنم؟
بنده ۳۶ ماه در آنجا سابقه بیمه دارم و همچنین مهندس نرم افزار بودم و حقوقم براساس مهندسی نرم افزار پرداخت شده.

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارائه پرینت واریزی بانکی مبنی بر پریافت حق و حقوق خود میتوانید نسبت به معوقاتتان اقدام کنید

بایستی برای حقوق تان از طریق اداره کار و بابت توهین از طریق دادسرا اقدام نمایید

انچه پایه حقوق شما را مشخص میکند
یک. قرارداد
دوم. پرداخت مستمر ماهیانه با مبلغ مشخص
سوم. حقوق اعلامی به تامین اجتماعی که مبنای پرداخت حق بیمه بوده
چهار. عرف کارگاه در پرداخت حقوق مشاغل مشابه شما

با سلام -شما چون قرارداد با کارفرما امضا کردید براساس حقوق قانون کار لذا اداره کار در جلسه هیات تشخیص رای بر اساس همان قرارداد فیمابین صادر نموده است .چنانچه اگر فیش حقوقی تابحال دریافت کرده باشید میتوانید با استناد به آن ثابت کنید که حقوق شما از حداقل وزارت کار بیشتر بوده است وحتی میتوانید درخواست بدید تا کارکرد ماهانه شما که براساس آن حقوق پرداخت شده را به اداره کار ارائه دهند.

از طریق هیت حل اختلاف کار در اداره کار شکایت کنید