سند منزلی که صلح شده در رهن بانک می باشد برای فک رهن باید به طرفیت چه کسانی دادخواست بدهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۵ #59364552

با سلام اینجانب طی صلحنامه معوض عادی مهریه خود را در قبال شش دانگ یک خانه صلح کردم. این منزل به نام همسرم است و قبلا از طریق سندش دو فقره وام از بانک مسکن و شرکت نفت (محل کار خود) گرفته بود و سند منزل همچنان در رهن می باشد. ایشان در صلحنامه متعهد شده بود که به محض تصمیم اینجانب به فروش خانه، نسبت به فک کامل رهن اقدام نماید. در حال حاضر من برای ایشان اظهارنامه ای ارسال کردم. اما وی تصمیم به فک رهن ندارد.
اگر بخواهم دادخواست الزام به فک رهن دهم آیا باید دادخواست به طرفیت همسرم و نماینده حقوقی بانک و شرکت نفت باشد؟ یا دادخواست به طرفیت همسرم به تنهایی کفایت می کند؟

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید دادخواست به طرفین همسرتان و هر دو مرتهن مطرح کنید . ضمنا خواسته باید اثبات وقوع صلح و اثبات مالکیت و الزام به فک رهن و الزام به تنظیم سند رسمی باشد .