آیا با انتقال ندادن دانگ، جریمه میشویم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #59309389

با سلام در قرارداد مشارکت در ساخت، سازنده از ما (مالک) دانگ میخواهد ولی چون تخلف شهرداری دارد شهرداری نامه عدم تخلف صادر نمیکند و ما نمیتوانیم دانگ بزنیم و از ما وکالت میخواهد ایا میتوانیم وکالت ندهیم و بگوییم عدم خلافی بگیر بعد دانگ زده میشود؟ و ایا به خاطر دانگ نزدن جربمه میشویم یا نه؟ چون مشکل از سازنده است و برای دانگ نزدن در قرارداد جریمه در نظر گرفته شده

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به شروط قراردادی دارد. معمولا در قراردادها شرط اعطای وکالت پیش بینی میشود ولی اگر چنین نیست، شما مسئولیتی ندارید و این مسئله را به وسیله اظهارنامه به طرف معامله اعلام کنید.

اگر شرط شود بله جریمه میشوید بستگی به شروط دارد و نمیتوان به کلی جواب داد