پرونده را به جهت اینکه استعلامات از چندین اداره گرفته شده به بهانه های واهی به کمیسیون ماده ۱ اراضی ارسال نمیکنند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۲ #59275227

با سلام خدمت اعضای محترم گروه
عرض شود خدمت بزرگواران که بنده برای اخذ مجوز اتاقک نگهبانی در باغ خود به اداره جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه نمودم مسئول امور اراضی بنده را جهت اخذ مجوز به چندین اداره جهت استعلامات معرفی نمود و نهایت بعد از ۲ ماه سرگردان شدن در ادارات و واریز پول به حساب کارشناسان ادارات ذیربط استعلامات را انجام دادم و پرونده را تشکیل دادم و تعهد محضری دادم که زمین بنده فاقد سند رسمی مالکیت است بلکه به صورت قولنامه ای از پدرم به من انتقال یافته و دیروز پرونده تکمیل شده را به امور اراضی شهرستان میخواستم تحویل بدهم تا به کمیسیون ماده ۱ تبصره ۱ بفرستند مسول امور اراضی بهم گفت دیگه برامون بخشنامه آمده که برای اتاقک نگهبانی پرونده تشکیل ندهیم و به کمیسیون نفرستیم من گفتم پس چرا دو ماه قبل من را به چندین اداره معرفی کردید و استعلام گرفتم و الان میگویید پرونده را به کمیسیون نمیفرستم من به مسول امور اراضی گفتم کار شما طبق ماده ۱ و تبصره ۱ و عدم دریافت و تشکیل و تکمیل پرونده اینجانب و عدم ارسال آن به کمیسیون اراضی استان، خلاف مقررات و تخلف اداری محسوب میشود پس چرا من را به چندین اداره معرفی کردید و الان زیر حرفتان میزنید و پرونده من را به جهت اینکه استعلامات از چندین اداره گرفته شده است به بهانه های واهی به کمیسیون ماده ۱ تبصره ۱ اراضی ارسال نمیکنند حالا سوال بنده از شما بزرگواران اینست که دوستان بنده برای حل این مشکلم به کجا و کدام مرجع رسیدگی کننده مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دلایلی به ادعای خود دارید ابتدا به رییس و معاون اداره مذگور اعلام نمایید درصورت عدم حصول نتیجه به بارپزرسی کل کشور استان خود شکایت بدین

با سلام شما اتاقک ساخته اید یاخیر قرار است بسازید تا راهکاری ارائه دهیم

درود
از طریق بازرسی و حراست جهاد کشاورزی این موضوع را اطلاع و پیگیری نمایید.

درود بر شما، بهتر است به بازرسی یا حراست مجموعه جهاد کشاورزی مراجعه و مساله را بدوا از آن محل پیگیری نمایید.

از طریق بازرسی و حراست مجموعه موضوع را پیگیری کنید

با سلام ساخت اتاقک نگهبانی در زمین های بالای هزار متر نیازی به مجوز ندارد .

سلام
شما می توانید به حراست اداره _ دادگاه بدوی تخلفات اداری و بازرسی اداره مزبور شکایت کنید.