تا امروز تحویل نگرفتم چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۳ #59270243

با سلام سال ۸۴ طی قرارداد به مبلغ ۲۵ میلیون تومان ۳ دانگ آپارتمان خریدم در حضور ۳ شاهد که امضا کردن ولی تا امروز تحویل نگرفتم چطور شکایت کنم طلب خسارت چطور میشه فروشنده چون مادرم بوده تا امروز به بازی گرفته

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست الزام به تحویل آپارتمان و الزام به تنظیم سند رسمی دهید
دریافت خسارات و ضرر زیان بستگی به مفاد مبایعه نامه دارد

دادخواست الزام به تحویل و تنظیم سند رسمی سه دانگ مشاع ملک را مطرح کنید، مطالبه اجرت المثل هم میتوانید مطالبه کنید، و خسارت تاخیر در انجام تعهد میتونید بخواهید.

با سلام
شما میتوانین برای الزامبه ایفای تعهد و مطالبه هزینه دادرسی حق الوکاله و جبران ضرر ناشی از عدم ایفای تعهد طرح دعوی کنین

سلام واسه خرید خونه اموال غیر منقول سند میتواند نوشتی روی کاغذ یا بصورت عادی و رسمی باشد اینکه شما خانه خرید کردی به هرمبلغی سند شما چیه چه مدرکی داری آیا بصورت وکالتی یا سند رسمی آن به اسم چه شخصی می باشد درخواست مشاوربدین راهنمایتون میکنم

سلام
شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه فروشنده دعوی الزام به تحویل آپارتمان و نیز مطالبه خسارت ناشی از عدم تحویل آن را با تقدیم دادخواست اقامه نمایید

از طریق دفاتر خدمات قضایی و باستناد مبایعه نامه تنظیمی میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد مبنی بر تحویل و تنظیم سند را مطرح نمایید . در خصوص مطالبه خسارت ، چنانچه در بیع نامه پیش بینی خسارت شده باشد امکان مطالبه وجود دارد .