فروشنده می گوید ماشبن به نام همسرش هست و تا دو سه روز نمی تواند به محضر برای وکالت مراجعه کند، چیکار می تونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۸ #59262988

ماشین رو از شخصی خریدم که تمام مدارم خودرو رو تحویل من داده سند کمپانی برگ سبز کارت خودرو بیمه نامه و کلیه سوابق نقل و انتقال در محضر ماشین رو هم تحویل گرفتم و ده میلیون رو برای تعویض پلاک و انتقال سند نگه داشتم فروشنده می گوید ماشبن به نام همسرش هست که تازه بچه اش به دنیا اومده و تا دو سه روز نمی تواند به محضر برای وکالت مراجعه کند نگرانم کلا مورد را انتقال ندهد چیکار می تونم انجام بدم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر خودرو بنام همسرشان بوده باشد بایستی مدارک آن نیز ( مالکیت همسر ) موجود باشد
اگر متعلق به زوجه باشد چند روزی صبر و اگر خبری نشد بر علیه فروشنده اقامه دعوی مبنی بر الزام به تنظیم سند نمایید

باسلام اگرشما مبایعه نامه خرید را با فروشنده تنظیم کردید واطلاع نداشته اید خودرو بنام همسر وی هست می توانید با اعلام اظهارنامه تقاضای فسخ مبایعه نامه خودرو اعلام کنید.

سلام
در صورتی که پس از گذشت مدتی فروشنده از همسر خود وکالت نگرفته و تعویض پلاک ننماید، علیه ایشان شکایت فروش مال غیر نمایید.