چگونه میتوان علیه فروشنده ای که از ایفای تعهدات خودداری میکنند اقدام نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۷۲ #5925

با سلام واحترام
اینجانب حدود7سال پیش اقدام به خرید امتیاز یک واحد آپارتمان به مبلغ10میلیون تومان از یکی از کارکنان ادارات نمودم.طبق مبایعه نامه تنظیمی متاسفانه هیچ زمانی برای تحویل درج نگردید .فقط شفاها در حضور شهود به ما گفت3ساله اماده می شود.طی این سالها علیرغم مراجعات مکرر متاسفانه با لطایف الحیل ما را سر دوانده و از ارائه پاسخ روشن وشفاف خودداری می کمند.ضمنا25میمیلیون هم به حساب تعاونی مسکن اداره مربوطه ریخته ایم.حال حتی از حضور در محضر و رسمی کردن این مبایعه نامه خودداری می کند., 2طبق گفته مسئول تعاونی ایشان تعهد کتبی داده اند که امتیاز را تا
اماده شدن سند انتقال ندهند.براشون اظهارنامه ایفای تعهدات هم فرستادم که درکمال خونسردی سفید امضا عودت دادن.
1)عمل ایشان مصداق کلاهبرداری است یا خیر؟
2-برای احقاق حق چکار کنیم؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر فروشنده با علم به این موضوع که حق انتقال امتیاز را تا آماده شدن سند نداشته است .اقدام به به فروش نموده باشد
شما میتوانید به جرم تحصیل مال از طریق نامشروع و. کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید.
موفق باشید

اگر فروشنده متعهد شده باشد که حق انتقال امتیاز را تا آماده شدن سند نداشته باشد و با علم به این موضوع اقدام به انتقال کرده باشند میتوانید به جرم کلاهبرداری علیه ایشان شکایت کیفری مطرح کنید

در صورتی که فروشنده متعهد شده باشد که حق انتقال امتیاز را تا آماده شدن سند نداشته باشد و با علم به این موضوع اقدام به انتقال نموده باشند میتوانید به جرم کلاهبرداری علیه ایشان شکایت کیفری مطرح نمایید و وجوه پرداخت شده را مطالبه نمایید.

با احترام