فرجام خواهی برای رای ناعادلانه امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۴ #59247592

سلام و تشکر از شما
در ضرب وجرح عمدی که ضارب اقایی هستند که همسر سابق بنده میباشند منجر به شکستن بینی و پیشانی به اندازه ۸ سانتیمتر بخیه خورده و رای دادگاه فقط ضارب رو ۵ ملیون تومان جریمه کرد و دیه بینی و دو درصد پیشانی و یک درصد جای باقیمانده و در کل ۱۴ درصد دیه تعیین شد
ایا مجازاتی برای ضارب که جرم در حضور مامورین کلانتری بوده و محرز وجود ندارد؟ فقط جریمه؟ ایا نباید رضایت بگیرد و فقط دیه بدهد و جریمه و تمام؟ این رای ۱۵ روز هست صادر شده و من تقاضا فرجام خواهی می‌توانم کنم جای تجدید نظر؟ این رای خیلی ناعادلانه میباشد در ضمن خواهرم نیز متاهل میباشد دست بخیه خورده یک درصد دیه و هیچ رضایتی بدهد؟ فقط جریمه؟
لطفا راهنمایی بفذمایید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرفا میتوانید تجدیدنظر کنید.
با توجه به ضرب و جرح منجر به شکستگی حکم حبس الزامی ست

سلام . مهلت تجدیدنظر ۲۰ روز است و شما هنوز فرصت اعتراض تجدیدنظر را دارید و در حال حاضر فرجام خواهی مورد ندارد
فرجام خواهی مرحله ی بعد از تجدیدنظر است
ضمنا در مورد جرم ضرب و جرح عمدی نیز ، چنانچه شکستگی ایجاد شود علاوه بر پرداخت دیه ، مجازات حبس نیز درنظر گرفته می‌شود
در این مورد ممکن است مطابق با قانون کاهش مجازات زندانها و شرایط فعلی ( کرونا ) مجازات زندان به مجازات نقدی تبدیل شده
اما میتوانید تجدیدنظرخواهی کنید و احتمال نقض دادنامه وجود دارد

صرفا برای شما امکان تجدیدنظر خواهی وجود دارد

با سلام صرفا شما میتوانید تجدیدنظرخواهی کنید مطابق قانون دیه کمتر از یک دهم قطعی است و چون بالاتر از این مقدار است میتوانید تجدیدنطرخواهی کنید.

با درود
امکان تجدیدنظرخواهی برای شما متصور است

سلام و درود
درصورت لزوم تجدیدنظر خواهی نمایید
موفق و موید باشید

مطابق قانون در مواردی که ضرب و جرح باعث شکستگی یا بریدگی گردد صدور حکم حبس الزامی است لذا شما میتوانید درخواست تجدیدنظرخواهی نمایید .