روند پرونده را نگاه کردم؛ مختومه شده است؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۴ #59226841

با سلام و خسته نباشید
من شکایت علیه شرکت تعاونی دهیاریها انجام داده و در تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ابلاغ اجرایه رو گرفتم ولی تا کنون حق و حقوق و بیمه اینجانب واریز نشده است و به من گفتند که این شرکت می تواند تا ۱۸ ماه حق و حقوق شما را به تعویق بیندازد و من روند پرونده را نگاه کردم در تاریخ ۲۴/۰۹/۹۸ مختومه شده ا ست به دلیل اجرای حکم
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اعلانات سیستمی توسط دفتر اجرا بابت کسر امار انجام می شود و شما می توانید مراتب را حضورا پیگیری نمایید

احتمالا شما باید جهت ادامه عملیات اجرایی به دادگاه مراجعه نمایید.

احتمالا اداره دولتی است که تا ۱۸ ماه از تاریخ حکم قطعی نمی شود وجوه و اموال آن را توقیف کرد

با سلام، آن چیزی که داخل در سایت زده شد پرونده مرحله دادگاه قبل از تشکیل پرونده اجرائی می‌باشد لذا با مراجعه به شعبه درخواست تشکیل پرونده اجرائی نمائید ...