دیه شکستگی ساعد چپ چقدر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹,۱۵۴ #59226548

با سلام.
"درمان خاتمه یافته است.شکستگی استخوان زند اعلی چپ و شکستگی استخوان زند اسفل چپ بدون عیب جوش خورده است.ارش متعلق به آسیب نرم ساعد چپ پنج درصد دیه کامل می باشد" این متن پزشکی قانونی بود

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دیه شما ۱۳۵۰۰۰۰۰ تومان میباشد.

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
دیه وارش اسیب های وارده جمعا ۲۱درصد معادل۵۶میلیون ۷۰۰هزارتومان به نرخ سال ۹۸

دیه شکستگی زند زیرین در صورت ترمیم بدون عیب ۸ درصد دیه کامل
دیه شکستگی زند زبرین در صورت ترمیم بدون عیب ۸ درصد
جمعا ۱۶ درصد دیه کامل بانضمام ۵ درصد ارش آسیب نرم یاعد چپ کلا ۲۱ درصد دیه کامل .
باتوجه به نرخ دیه سال ۹۸ دیه شما ۵۶/۷۰۰/۰۰۰ تومان است.

نهایت دادگاه میزان دیه را مشخص میکند و محاسبه آن با اجرای احکام کیفری است

سلام وقت بخیر
میزان ارش را قاضی تعیین می کند و میزان دیه را با مراجعه به قسمت محاسبات حقوقی و یا اجرای احکام کیفری محاسبه نمایید.

سلام. پنج درصد دیه کامل میشود ۱۳/۵۰۰/۰۰۰ تومان