با توجه به اینکه قرارداد من مشارکت در ساخت است آیا دادخواست انها رد میشود یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #59206489

سلام اینجانب با شخصی یک قرارداد با عنوان قرارداد مشارکت در ساخت مجموعه مسکونی بستم که مبالغی به ایشان پرداخت کنم و مشترکآ نسبت به ساخت اقدان کنیم.ان شخص قبلا با چند نفر که مالک یک زمین بودند قرارداد مشارکت در ساخت بسته بود که زمین از انها و پروانه و ساخت از او باشد و پس از ساخت واحد ها تقسیم شود.در قرارداد انها قید شده که اولا (فروش و پیش فروش) بایستی با اجازه کتبی مالکان باشد و ثانیا (سازنده حق واگذاری و انتقال تعهدات خود در مفاد مشارکت نامه را تحت عنوان جایگزین کردن شخص دیگری در مقام سازنده را ندارد ).در قرارداد من و ان شخص قید شده که(قرارداد حاضر بین طرفین این قرارداد در جهت تامین منابع مالی لازم در خصوص انجام تعهدات آن قرارداد میباشد.لذا کلیه تعهداتی که آقای ..... در قرارداد اصلی به مالکین داده است در این قرارداد نیز ایشان به اینجانب متعهد میباشند.همچنین مقرر گردید پس از اخذ پروانه ساخت و انجام صورتجلسه آغاز عملیات اجرایی بین آقای ..... و مالکین ملک مذکور طرفین قرارداد مشترکآ نسبت به اجرای عملیات ساخت اقدام نمایند.مدت زمان حضور در محل پروژه بر مبنای قدر السهم طرفین قرارداد میباشد). ساختمان در مرحله اخر نازک کاری است و من با طرف قراردادم اختلاف پیدا کردم و دادخواست به طرفیت او و مالکان دادم.مالکان دادخواست تقابل دادند که به استناد موارد ذکر شده در بالا(سازنده حق واگذاری و انتقال تعهدات خود در مفاد مشارکت نامه را تحت عنوان جایگزین کردن شخص دیگری در مقام سازنده را ندارد ) قرارداد من و ان شخص باید ابطال شود.
همچنین معنی واگذاری در حقوق چیست؟
همچنین معنی جایگزین در حقوق چیست؟
ممنون از وقتی که میگذارید

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در این حد اطلاعات داده شده می تواند دعوا رد شود.واما در خصوص واگذاری حقوق بمنزله انتقال بغیر است ولیکن در خصوص جایگزینی بمنزله آن است که واگذاری صورت نگرفته وطرف قرارداد بجای خودش شخص دیگری را معرفی می کند که الباقی امور را انجام دهد.

با درود
نمی‌توان پیش بینی کرد بستگی به محتوای قرارداد های تنظیمی دارد، بهتر است متن قرارداد را به یک وکیل متخصص ارسال تا اظهارنظر دقیق تری بنماید.