امکان و نحوه تغییر نام از محدثه با وستا یا اسامی دیگر

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۷ #59198463

سلام، آیا امکان تغییر نام از محدثه به وستا وجود دارد؟ در غیر این صورت چه دسته از اسامی با نام‌های اسلامی قابل جایگزینی هستند؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درخواست خودتون رو به ثبت احوال شهر تون بدید
اگر رد شد
باید از رای ثبت احوال در دادگاه عمومی تجدیدنظر خواهی کنید

البته بستگی به شهرتون داره
تو شهر هایی مثل قم خیلی خیلی سخت میگیرین و تقریبا قبول نمیکن
ولی تو تهران خیلی راحت تر است

تو دادگاه هم حتما شاهد ببرید
که بگن از بچگی به این اسم صدا میزدیم و از این حرفا
و اگر دیدید قاضی قبل از استماع شهادت شهود میخاد رای بده یعنی با تغییر اسم مخالفه و میخاد حکم به بطلان دادخواست تون بده
که این امر موجب اعتبار امر مختومه میشه
و دیگ نمی‌تونید دادخواست مجدد بذید
لذا تو این مواقع که دیدید نمیخاد شهادت شهود رو بشنوه
سریعا دادخواست خودتون رو مسترد کنید تا قرار صادره بشه و مشمول اعتبار امر مختومه نشه و دوباره بتونید دادخواست بذیذ

سلام
ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام کنید اگر مخالفت کردن از دادگاه اقدام کنید
چون برای تغییر اسم مذهبی خیلی همراهی نمیکنن
مستدام باشید

سلام ، ابتدا از طریق ثبت احوال و سپس از طریق دادگاه اقدام کنید.

با سلام
بله اممان پذیر است رسیدگی در دادگاه میشود

در هر صورت برای تغییر نام باید از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید، چه برای تغییر نام‌های مذهبی چه برای تغییر نام‌های ایرانی.
اما از آنجایی که ثبت احوال در رابطه با تغییر نام‌های مذهبی مساعدت نمی‌کند، لذا پس از دریافت رای مخالف لازم است تا از طریق دیوان عدالت از رای اداره ثبت احوال شکایت نمایید.
بنابراین در هر صورت ابتدا باید به ثبت احوال مراجعه نمایید.

با سلام. امکان تغییرنام مذهبی تنها از طریق دادگاه انجام میگیرد. بهتر است ابتدا با وکیلی که سابقا پرونده تغییرنام داشته مشورت نمایید تا شما را راهنمایی نمایند. چرا که امکان درخواست تغییرنام تنها یک بار امکانپذیر میباشد و در صورتی که درخواست تغییرنام رد گردد و رای بر این مبنا صادر گردد دیگر امکان درخواست دوباره تغییرنام وجود ندارد.

با سلام بله تغییر اسامی مذهبی از طریق دادگاه امکان پذیر است.