طرف مقابل می گوید قولنامه را دور انداخته؛ دادگاه چه تصمیمی می گیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷ #59152738

سلام . شخصی حدود بیست و پنج سال پیش با ارایه قولنامه جعلی منتسب به مورث بنده به هیات حل اختلاف اداره ثبت سند_____ گرفته است در حال حاضر دادخواست ااعتراض به رای هیات حل اختلاف و همینطور ابطال سند ______ و همینطور ابطال قولنامه ای که با آن سند____ گرفته اند را داده ام و طبق استعلامی که دادگاه از اداره ثبت گرفته است اداره ثبت به این شرح پاسخ ‌داده است که شخص مذکور با ارایه قولنامه منتسب به مورث بنده سند ______ گرفته است و مراحل اخذ سند به درستی طی شده است ولیکن این موضوع که آیا قولنامه جعلی است یا خیر باید توسط کارشناس جعل تشخیص داده شود. این در حالیست که شخص مذکور در دادگاه گفته است که چون سند گرفته است اصل و یا کپی قولنامه را دور انداخته است و ندارد . و همینطور دادگاه از اداره ثبت خواسته است که کپی یا اصل قولنامه را اگر در پرونده و همینطور اگر ضمیمه رای هیات حل اختلاف اداره ثبت است را برای دادگاه بفرستند که آنها هم اعلام کرده اند که کپی قولنامه یا اصل آن ضمیمه رای هیات حل اختلاف نیست . سیوالی که از خدممتون داشتم این است که من در دادگاه گفته ام که ایشان با قولنامه جعلی از مورث بنده سند گرفته اند ولیکن طرف مقابل می گوید قولنامه را دور انداخته است و ندارد و اداره ثبت هم به دادگاه پاسخ داده است که اصل یا کپی قولنامه ضمیمه رای هیات حل اختلاف اداره ثبت نیست . به نظر شما دادگاه چه تصمیمی می گیرد ؟؟ و من حالا که طرف مقابل می گوید اصل و یا کپی قولنامه ای که به استناد آن سند گرفته است را دور انداخته است و ندارد حالا من چه کار باید بکنم تا بتوانم سند ایشان را باطل کنم ؟؟؟؟ ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون شما ادعای مالکیت دارید و اگر بتوانید به هر دلیلی اثبات مالکیت نمایید و نیز مهم اینکه شخص متصرف از ارائه اصل مدارک یا حتی کپی آن امنتاع میورزد لذا به احتمال زیاد موفقیت شما در این پرونده بسیار است .

با سلام قولنامه از ورثه شما گرفته شده اول باید علیه اون شخص شکایت کنی که ایشان با جعل امضا زمینو به شخص دوم فروخته است اگر شخص دوم با جعل امضا قلنامه سوری مبادرت به گرفتن سند گرفت دادگاه بایستی دلایل و مستندات محکمه پسند باشه به نفع شما رای بده چون اداره ثبت در گزارشش بیان کرده همچیز قانونی انجام شد بعید میدونم رای به نفع شما صادر کنه

با توجه به اینکه طرف مقابل قادر به ارائه اصل یا کپی بیع نامه نمی باشد احتمال پذیرش دعوی شما زیاد است .