منظور از شهادت شهود چیه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۱ #59094199

سلام. در خیلی از پاسخ وکلای محترم به سوالات دیدم که فرمودن زوج بایستی عدم توانایی خودش رو در پرداخت یکجای مهریه ثابت کنه و بدین منظور شهادت شهود خیلی موثره. میخواستم بدونم منظور از شهادت شهود چیه؟ وضعیت مال و اموال من کاملا شفافه. از ملک و املاک و خودرو گرفته تا حساب بانکیم. هیچ چیزی برای مخفی کاری ندارم. تنها دارایی من یه فیش حقوقیه که اونم مبلغش مشخص و شفافه. منظور از شهادت شهود چیه؟ یعنی مثلا اقوام من باید بیان شهادت بدن که من فلان قدر حقوق می گیرم؟ اینکه در فیش حقوقی من ذکر شده پس دیگه چه نیازی به شهادته؟
میشه لطف کنید و یه کم در مورد پروسه اثبات اعسار توسط زوج توضیح بدید ممنونم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
در دعوی اعسار شهادت دو شاهد نیاز است. این مقرره قانونی است.
مقنن برای تنظیم استشهادیه در باب اعسار از پرداخت هزینه دادرسی در ماده ۵۰۶ قانون آیین دادرسی مدنی و در باب اعسار از پرداخت محکوم به در مادتین ۹و۸ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی، شرایطی را مورد پیش بینی قرار داده است که عدم رعایت آن شرایط از ناحیه خواهان و گواهان وی در مقام تنظیم استشهادیه از موجبات رد دعوی اعسار خواهد بود. در واقع شهود امضاء کننده استشهادیه موضوع ادعای اعسار باید: اولا: بر نحوه امرار معاش مدعی اعسار تصریح کنند ثانیا: بر میزان درآمد مدعی اعسار آگاهی و در استشهادیه بدان اشاره کرده باشند. ثالثا: منشاء اطلاعات خویش در مورد وضعیت مالی مدعی اعسار را بیان کنند. رابعا: بر میزان مبلغی که نسبت به آن ادعای اعسار شده آگاه و در اسشتهادیه بدان اشاره کرده باشند. خامسا: تعداد شهود تعرفه شده در استشهادیه کمتر از دو نفر نباشند.سادسا: هویت و اقامتگاه شهود در استشهادیه معین باشد. تمامی این شرایط مصداق قواعد آمره در جریان دادرسی بوده و عدم رعایت آنها از موجبات ود دعوی اعسار خواهد بود.

در جهت اثبات اعسار پس از درخواست اعسار از جانب شماست ک نیاز ب شهادت دو مرد بر تایید اعسار هست ک از وضع اموال و دارایی شما باخبر بوده و بر معسر بودن شما شهادت دهند....دادگاه بعد از بررسی و تشخیص تصمیم مقتضی را خواهد گرفت

با سلام
برای اثبات اعسار حداقل دو شاهد مرد نیاز خواهد بود.

برای اثبات اعسار حداقل دو شاهد مرد نیاز خواهد بود که در صورت نداشتن شهود و یا رد شدن شهادت شهود اعسار پذیرفته نخواهد شد

رویه محاکم برای اثبات اعسار شهادت شهود می‌باشد

باسلام
برای اثبات اعسار نیاز به شهادت دو نفر است

شرایط مالی و اقتصادی شما باید برای دادگاه روشن و شفاف بشه که با شهادت دو مرد به اعسار شما در محضر قاضی نیاز هست.