همسرم برای فرار با دخترم بدون هماهنگی من اقدام کرده چطور پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۰ #59049421

من فایل صوتی اقرار همسرم برای فرار از ایران همراه دختر ۵ ساله ام را دارم چه اقدامی علیه او میتوانم انجام دهم.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر همسر شما پاسپورت دارد می توانید با مراجعه به گذرنامه از اجازه خود عدول کنید تا نتواند خارج شود . اما اگر قصد خروج غیر قانونی داشته باشد ، راهکاری متصور نیست .

با درود هر چند ممنوع الخروج نمودن انها اختیار قانونی شما است ولی بهتر است مشکل فی مابین را مسالمت آمیز حل و فصل بفرمائید تا طرف مقابل برای مواجه با آن مجبور نشود مشقت دوری خود و دختر شما و جلای وطن را بر ماندن ترجیح دهد.

با سلام
فایل صوتی دلیل و مدرک قابل قبولی نمی باشد.ولی میتوانید با مراجعه به اداره گذرنامه نسبت به ممنوع الخروج کردن آنها اقدام کنید

با سلام و عرض ادب باید عرض کنم اولا فایل صوتی نمی تواند دلیل محکمه پسند کافی باشد تنها می تواند جزو امارات محسوب شود اما سوال من این است که آیا همسر شما در حال حاضر با شما زندگی می کند منظورم این است که آیا در پروسه طلاق و جدایی هستید و یا خدای ناکرده جدا شده اید اگر جواب مثبت است که باید از طریق اقدامات پیشگیرانه قضایی اقدام کنید و این امر را از طریق تامین خواسته پیگیری کنید اما اگر هنوز همسر شما به صورت قانونی و شناسنامه‌ای همسر شما هست ایشان بدون اذن شما اجازه خروج از کشور ندارند مگر اینکه بخواهند غیر قانونی از کشور خارج شوند