قرارداد کار مشاوره فنی به چه صورتی باید تنظیم شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۸ #59026

با سلام و احترام و خسته نباشید
اینجانب در یک پروژه دولتی مشغول به کار می باشم نوع قراردادم با کارفرما که یک ارگان کاملا دولتی می باشد به صورت مشاوره ای است . یعنی در بالای صفحه قرارداد نوشته شده است قرارداد مشاوره. و در صورتیکه بنده به صورت تمام وقت در این پروزه ساختمانی به عنوان ناظر ساختمانی مشغول به کار می باشم و از ساعت 8 صبح تا 17 هر روز سر کار هستم و غیر از این هم نمی تواند باشد چون این پروژه طبق قانون باید ناظر داشته باشد . من در این مدت سه سال که در این پروژه کار می کنم بیمه نیستم و نمایندگان کارفرما میگویند ما تو را بیمه نمی کنیم . من هم برای اینکه کارم را از دست ندهم و بیکار نشوم چیزی نگفتم . حقوق ماهیانه من در حال حاضر دومیلیون تومان است و مدرک من لیسانس و به غیر از این حقوق پول دیگیری به من نمیدهند یعنی عیدی سنوات پاداش حق مسکن بیمه و.... ندارم . آیا در صورتیکه من را اخراج کنند من می توان شکایت کنم مبنی بر اینکه بیمه نبودم؟ قبل عرض است در سال اول نوع قراردادم خرید خدمت مشاوره فنی ومهندسی با عنوان ناظر مقیم و به صورت تمام وقت بود و در سالهای بعد کلمه ناظر مقیم حذف شد و همچنیین کلمه تمام وقت را هم حذف کردند در صورتیکه تمام کارمندان و پیمانکاران شاهدند که من در این سه سال به صورت کامل و تمام وقت کار کردم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حتما در صورتیکه ایشان قصد اخراج شما از کار را داشته باشند میتوانید برای مطالبه حقوق خود اقدام کنید و اگر بیمه نباشید علاوه بر اینکه باید بیمه معوقه شما را پرداخت کنند محکوم به پرداخت جریمه هم خواهند شد.