آیا با وجود فیلم و اعترافات صریح چنین چیزی ممکنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۲ #58999045

با سلام و عرض و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
مشکلی برای بنده عارض گردیده، اینکه یک نفر مسلح به سلاح سرد قمه با تحریک برادر ناتنی ام به قصد برداشتن سند و پولهای گاو صندوق و زهر چشم گیری به خانه پدر و مادر پیر اینجانب وارد گردیده و زمان ورود ۷/۴۰ صبح بوده است یعنی چون خانه پدری ویلایی و باغ می باشد متهم دستگیر شده در اداره آگاهی و شعبه بازپرسی اعتراف صریح به آمر بودن شخص مورد نظر اعتراف و در صحنه سازی توسط اداره آگاهی نیز اعتراف نموده است که یک هفته قبل هم برای شناسایی با برادر ناتنی ام شبانه به محل آمده است.
در ضمن موضوع با هوشیاری خواهرم و زدن دگمه sos گوشی همراه و حضور سریع اینجانب و فرار سارق فیصله پیدا کرده است و پول و طلای خواهرم را برداشته و فرار کرده.
بعد از بررسی های دوربین به دوربین همسایه ها، آژانس همکار سارق دستگیر و به خود دزد و محلی که از آن خارج و هدایت شده(محل کار برادر ناتنی) رسیده ایم و فعلا حدود ۲ هفته‌ست بازداشت موقت هستند. آقای سارق شماره تلفن مرا بدست آورده چندین بار از تلفن زندان و تلفن های ایرانسل به من زنگ زده و درخواست پول نموده است. که موضوع به حفاظت زندان و بازپرس پرونده اطلاع داده شده است. بعلت ندادن پول توسط اینجانب، الان میگویند آقا دزده اعترافشو عوض کرده و بنده و خواهرم را بعنوان آمر معرفی نموده و ظرف ۵ روز بایستی برای تفهیم اتهام بروم.
لطفا راهنمایی بفرمایید. دفاعیات بنده به چه صورت می تواند باشد؟ بنده هم دزد می فرستم و هم خودم دستگیر میکنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به صرف ادعا هیچ موضوعی به اثبات نمی‌رسد مدعی باید قانونا با دلایل متفن و محکمه پسند ادعای خویش را اثبات نماید.

عنایتابه اعتراف قبلی متهم ایشان نمی توانند ادعای خودرا نسبت به شما اثبات نمایند

درجرایم کیفری بغیر قتل یکبار اقرار کفایت میکند رجوع از اقرار مسموع (قابل شنیدن) نیست باانکار شما وخواهرتون برای شما منع وتعقیب صادر میشود ایشان یعنی دزد باید ادعاشو ثابت بکنه

درود بر شما، صرف ادعای ایشان راه به جایی نخواهد برد، بایستی بتوانند این ادعا را اثبات کنند، خصوصا با توجه به اعترافات قبلی و اسناد و مدارک موجود، میتوانید از خود دفاع کنید.