آیا امکان تعیین شعبه رسیدگی به دادخواست یا جلوگیری از ارجاع دادخواست به شعبه ای خاص وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۶ #58996096

سلام و عرض ادب
لطفا راهنمایی کنید

چرا که در پی اختلافات بنده و همسرم در چند سال اخیر هر چه دادخواست هرکداممان داده ایم همه فقط به یک شعبه ارجاع داده میشوند.ریاست این شعبه به نظر بنده اصلا عدالت چه در رفتا و چه در رای ندارند...

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر متاسفانه چنین امری ممکن و اختیاری نیست
اگر قاضی حکمی با نظر خود صادر مینماید برای شما حق اعتراض به حکم وجود دارد و میتوانید معترض باشید

با سلام
شما نمی توانید در مورد دعوی که شعبه ارجاع میشود اعتراضی داشته باشید

شما نمی توانیدبه ارجاع پرونده به شعب دادگاه اعتراض نمایید

سلام . دستور ارجاع پرونده ها به شعب غیر قابل اعتراض می باشد

درود و عرض ادب
شما نمی توانید در اینکه پرونده به کدام شعبه ارجاع شود نقشی داشته باشید در دعاویی خانوادگی چون پرونده ها مرتبط هستند به یک شعبه ارجاع می شوند. فقط زمانی می توان ارجاع به شعبه دیگر را درخواست نمود که مورد یا مواردی از موارد رد دادرس موجود باشد. موفق باشید‌.