ایا قاضی میتونه در خصوص رای نهایی که صادر کردن قبل از تمام شدن فرصت اعتراض تجدید نظر کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #58936380

سلام
بخاطر سن کم و عدم سو پیشینه حداقل یکم ملاحظه کنند و در رای خود تجدید نظر کنند..اگه میتونه از طریق چه کسی میتونم چنین در خواستی از قاضی داشته باشم که درخواستمو رد نکنه.
اگه راهنمایی کنید واقعا ممنونتون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عنوان جرم و مجازات و شرایط محکوم علیه را اعلام ننموده اید
گاها ممکن است تحت شرایطی با توجه به محتویات پرونده امکان تخفیف یا تبدیل یا تعلیق اجرای مجازات را از دادگاه به محکوم علیه تقاضا نمود

خیر به هیچ وجه

یک ثانیه بعد از صادر شدن رای هم به هیچ وجه امکان تغییر در آن اعم از کم کردن مجازات وتبدیل و یا تخفیفو یا هر توع تغییر دیگری نیست
حتی اگر در متن رای اشتباه تایپی صورت گرفته باشه و قبل از اعتراض و تجدیدنظر هم باشه بازهم نمیتونن همون اشتباه تایپی را تصحیح کنن و باید در مرحله تجدیدنظر تصحیح صورت پذیرد چه رسد به تغیر در حکم