آیا تغییرات شرکت سهامی خاص از ابتدا اعمال میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۵۰ #58923825

با سلام
آگهی تغییرات شرکت ثبت شده ولی روزنامه رسمی نشده با توجه به این تغییرات جدید باز هم اعمال شده، الان بعد از چند سال المثنی صادر شده برای اون تغییرات که روزنامه رسمی نشده بود، وقتی این تازه روزنامه شود تغییرات قبل از آن اعتبار دارد؟
یا باید مجدد از ابتدا تغییرات اعمال شود؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تغییرات قابل استناد می باشد چون حتی در روزنامه رسمی چند سال بعد، تاریخ صورتجلسه سابق که مربوط به سالهای قبل بوده ذکر می گردد و فقط تاخیر در چاپ روزنامه بوده است.

با سلام و احترام، ماده ۱۰۶ لایحه قانونی شرکتهای سهامی عنوان می کند مالی و تجاری > قانون تجارت > بخش ۵ - مجامع عمومی (مواد ۷۲ تا ۱۰۶)
‌ماده ۱۰۶ - در مواردی که تصمیمات مجمع عمومی متضمن یکی از امور ذیل باشد یک نسخه از صورتجلسه مجمع باید به جهت ثبت به مرجع ثبت ‌شرکت‌ها ارسال گردد:

۱ - انتخاب مدیران و بازرس یا بازرسان.
۲ - تصویب ترازنامه.
۳ - کاهش یا افزایش سرمایه و هر نوع تغییر در اساسنامه.
۴ - انحلال شرکت و نحوه تصفیه آن.
بر اساس این ماده ثبت تغییرات کفایت میکند و نیازی به آگهی روزنامه نیست
در خصوص تصمیمات هیات مدیره نیز قانون صراحت دارد که تصمیمات آنها در مقابل اشخاص ثالث معتبر است و نمی‌توان به عذر عدم رعایت تشریفات آنها را استنادناپذیر دانست