تهدید و توهین پرسنل را چگونه میتوانم پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۰ #58920677

سلام وقت بخیر من دو تا مشکل دارم
۱- یکی از پرسنل من در طول چند روزه در مورد من و شرکتم به شدید ترین وجه تهدید و توهین کرده و من تمام پیامهاشو دارم که برام ارسال کده و گفته من دزد و شیاد کلاه بردار هستم و بقیه پرسنل رو علیه من بلند کرده و در خیلی از مسایل خصوصی زندگی من ورود که و از جاهایی که نمیدونم اومده و اطلاعات جمع کرده و میخاد از هر روشی که شده منو تخرینب کنه چیکار باید الان بکنم به نظر شما که دیگه از این کارها دست برداره تنبیه بشه و مزاحم خودم و شرکت و زندگیم نشه
۲-من بخاطر این رفتار پرسنلم میخام همه رو اخراج کنم و باهاشون تسویه کنم میخام یه متنی ازشون تعهد بگیرم که دیگه مزاحم نشون و فردا بازم الکی ادعای حق و حقوق نکنن .لطفا راهنمایی کنید.ممنونم

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با داشتن پیامک ها و مستندات و شهود میتوانید بر علیه شخص به جرم توهین و تهدید اقامه دعوی نمایید
اما در صورت اخراج پرسنل به احتمال زیاد با شکایت انان از طریق اداره کار دچار مشکل شوید .

سلام
بابت تهدید و تهمت و افترا می توانید شکواییه کیفری مستند به مدارک تان تقدیم کنید
در خصوص اخراج کارکنان ممکن است به لحاظ اداره کار عواقب سنگینی برای شما داشته باشد.