اگر پذیرفته شود من دیه را باید قسطی بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۵ #58914312

ببخشید
در ضرب و جرح عمدی من شاکی بودم که قاضی حکم دادن دیه داد متهم اعتراض کرد و تجدیدنظر حکم را قطعی کرد و بنده پس از آنکه درخواست اجرای حکم را دادم پس از دو روز متهم درخواست اعسار به دادگاه داد حال اگر پذیرفته شود من دیه خود را باید قسطی بگیرم این بی عدالتی در حقم نیست

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
شما میتوانید با اثبات دارایی و ملائت شخص خاطی و چنانچه مال و دارایی یا دارا بودن مبلغ نقد درحساب بانکی ایشان با استناد به مستند مدارک و معرفی به شعبه صادر کننده رای به نفع خود مال ایشان را توقیف نمایید حتی پس از پذیرش اعسار نیز این امکان وجود دارد هر نوع مالی بنام شخص معسر یافت شود قابل توقیف می باشد.در صورت ثبت درخواست ارزیابی می توانید پاسخ کاملتری دریافت نمایید .موفق باشید

حکم اعسار ب راحتی پذیرفته نمیشود. زیرا بعد از پذیرش حکم اعسار ب مدت طولانی هر نوع داد و ستد و هر نوع تغییر در وضعیت مالی فرد متهم زیر ذره بین است. در صورت پذیرش اعسار از سوی قاضی . پرداخت دیه شما راه دیگه ای نمیماند