آیا رد مال در جرم کلاهبرداری می تواند به صورت اقساط باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۴۵۲ #58908607

با سلام واحترام. اگر فردی به کلاهبرداری محکوم شود و با توجه به سیاست های جدید که مبتنی بر زندان زدایی است ایا با درخواست اعسار فرد ممکن است رد مال به صورت اقساط باشد؟ آیا با توجه به همین سیاست حکم زندان برای این شخص در نظر گرفته نمی شود؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله این امکان دارد بستگی به نوع کلاهبرداری باشد که قاضی اعسار را از ایشان بپذیرد یا بخواهد تخفیفی اعمال کند

سلام .امکان تقدیم دادخواست اعسار با استناد شهادت شهود وجود دارد

می توانید دادخواست اعسار خود را از رد مال به صورت یکجا به شعبه بدوی صادرکننده حکم محکومیت تقدیم کنید.
سوال دوم با توجه به قانون حکم به کمتر از یک سال حبس ، منع قانونی دارد.

با تقدیم دادخواست اعسار به دادگاه صادر کننده رای می شود تقاضای پرداخت را به صورت اقساط نمود

بله در صورت پذیرش اعسار

سلام
می توانید دادخواست اعسار بدهید در خصوص رد مال به جرم کلاهبرداری به صورت اقساط دادگاه با بررسی محتوای پرونده و دلایل موجود اعلام می نمایید

در مورد اول درصورت درخواست اعسار و موافقت دادگاه با شرایط مالی محکوم،میشود اقدام ب تقسیط کرد اما در سوال دوم بستگی ب نوغ کلاهبرداری و تشخیص قاضی دارد و اگر جهات تخفیف وجود داشته باشد میتواند مجازات زا تخفیف دهد