شکایت بابت چکها میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۷ #58881642

سلام
سال ۹۴ خودرو ام را فروختم و ۲ فقره چک گرفتم و در قرارداد ذکر فسخ جهت عدم وصول چک که گواهی عدم پرداخت گرفتم و زمانیکه شکایت کردم خودرو را فروخته و در حال پیگیری شکواییه با وجود حضور بنده شعبه مربوطه کل کارهای انجام شده را غیر قانونی حای خودرو در توقیف را ستد زدند و همه به منفعت رسیدن جز بنده که رکن اصلی را داشتم در حال حاضر ۴سال میگذرد و چکعای تاریخدار در دست بنده میباشد در حال حاضر شکایت جهت چکها کنم یا غیر

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

سوالتون مبهم است. آخر مشخص نشده که حکم تایید فسخ و آثار آن چون الزام به رد و تحویل خودروی مبیع را اخذ کردید یا خیر؟

برای مطالبه وجه چک ها به دادگاه درخواست دهید

می توانید دادخواست مطالبه وجه چکها را از دادگاه بخواهید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه و خسارات کنید

سلام
اگر در دعوای فسخ قرارداد به نتیجه نرسیدید نسبت به مطالبه چک ها اقدام کنید.