آیا لازمه برای جلسه شورای حل اختلاف وکیل همراه داشته باشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۴ #58833881

همسایه به دلیل بوی سیگار از من شکایت کرده و ابلاغیه شورای حل اختلاف برام اومده. رفتم شورا به من گفتن پرونده کیفری هست. درخواست مطالعه پرونده دادم و توی شکایت نوشته بودن که علاوه بر بوی سیگار بوهای نامتعارف دیگه‌ای هم میاد. با توجه به متن استشهاد که ۵ همسایه دیگه امضا کرده بودن به نظر می‌رسید منظورشون مواد مخدر باشه که اصلا صحت نداره. همچنین از آلودگی صوتی هم شاکی بودن که اون هم با توجه به اینکه من تنها زندگی می‌کنم و هیچ‌وقت هم صدای تلویزون یا موسیقی تو خونه نیست و از هدفون استفاده می‌کنم صحت نداره. همچنین نوشته بودن صاحب ملک چون من اجاره بیشتر از عرف پرداخت می‌کنم حاضر به عدم تمدید قرارداد نیستن که این هم صحت نداره و در طول سه سال همیشه حدود عرف یا حتی کمتر اجاره خواستن از من.
در مورد بوی سیگار هم از اول باهاشون هر همکاری‌ای که خواستن کردم از قبیل درزگیری در، نصب هواکش و اینکه کارشناس آوردم که چک کنن آیا داکت سقف آشپزخونه به سقف واحد‌های کناری راه داره یا نه که گفتن هیچ ارتباطی نداره. درزگیر در ورودی هرسال تعویض شده و در طول سه سال روزهای خیلی کمی بوده که من اسپری خوشبو کننده تو خونه نزنم. ولی چون هیچ‌وقت حاضر به صحبت کردن و پیدا کردن راهکار مناسب نبودن و همیشه به خشونت و داد و بیداد و توهین جلو اومدن پارسال ازشون خواستم که دیگه نیان و قانونی پیگیری کنن موضوع رو.
حالا می‌خواستم بدونم که چیکار دقیقا می‌تونن بکنن و اینکه من باید چیکار بکنم. همچنین میخوام بدونم که آیا لازمه برای جلسه شورای حل اختلاف وکیل همراه داشته باشم یا نه.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.برای هر امرحقوقی حضور و یا مشورت با وکیل عقلانی است.