دادخواست تبدیل سند عادی به سند رسمی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۳۵ #58829

سلام
روز مهربرون برگه ای بین بزرگان موارد مهریه نوشته شد.
دو تا از موارد برگه مهربون :
" دو دانگ منزل به ارزش ۳۰ میلیون وجه رایج مملکت تا زمان خانه دار شدن داماد"
"نیم دانگ منزل پدر داماد به ارزش ۴۰ میلیون وجه رایج مملکت اگر دودانگ به نام عروس خانم شد نیم دانگ برگشت داده می شود."
در سند ازدواج این دو مورد به اینصورت قید شده:
"دو دانگ منزل به ارزش ۳۰ میلیون وجه رایج مملکت"

دو دانگ منزل اردیبهشت ۹۴ به نام زوجه شد. ولی نیم دانگ اصلا به نام زوجه زده نشد. و زوجه در دفتر اسناد رسمی این بند مهریه را بخشید.
نیم دانگ منزل پدرم در رهن بانک مسکن می باشد.

در حال حاضر همسرم درخواست مهریه کرده و ابلاغیه ۲۵ آبان خوررده.

زوجه و پدرش گفتن نیم دانگ منزل پدرم را هم میگیرند و دادخواست تبدیل سند عادی به رسمی داده اند.

لطفا راهنماییم کنید آیا می توانند همچین کاری انجام بدن ؟؟؟ یا فقط همون ۳۰ میلیون حقش است؟؟؟

با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چیزی که ملاک پرداخت مهریه میباشد مهریه ای است که در سند نکاح قید شده است لذا با توجه به اینکه به ارزش سی میلیون تومان تعیین شده فقط این مبلغ به ایشان تعلق میگیرد.