دوباره میتوانم این پرونده را به جریان انداخته و همچنین به دریافت دیه و خسارت مبادرت ورزم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #58806721

با سلام و خسته نباشید
بنده در ۶ ماهگی با قصور پزشکی، ۲ واکسن اشتباها جا به جا به من تزریق شد و دچار عفونت در عضله ی پای راست خود شدم و پای بنده در ۶ ماهگی مورد عمل جراحی قرار گرفت . پدر بنده در سال ۷۵ شکایت کرد و دادگاه حکم به تخلف بیمارستان داد و برای تعیین خسارت حکم داداز مای بنده نوار عضله بگیرند که باید حدود ۲۰ سوزن وارد عضله پای من میکردند ولی پدرم به دلیل درد و عذابی که این مدت بنده متحمل شدم رضایت نداد از پای من نوار گرفته شود و من دوباره متحمل درد و عذاب شوم و احتمالا پرونده من مختومه شده است، با گذشت این سالیان من با این نقص و ایراد ظاهری همچنین جمع نشدن زانوی پای راست خود دست و پنجه نرم میکنم و واقعا دچار مشکلات زیادی در مسائل ورزشی و حتی کاری شده ام و باعث شده متحمل خسارت شوم، میخواستم بدانم با توجه به اینکه من در سلامت کامل عقل هستم و اختیار دار امور خود هستم دوباره میتوانم این پرونده را به جریان انداخته و همچنین به دریافت دیه و خسارت های ناشی از آن مبادرت ورزم؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند این امر بعد از ان مدت چندین ساله سخت و دشوار میباشد اما غیر ممکن نخواهد بود لذا با تمامی مدارک موجود پزشکی بر علیه بیمارستان مورد نظر اقامه دعوی نمایید