بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۲ #58803368

با سلام. سه سال در یک شرکت کار کردم سپس اخراج شدم. بلافاصله بدون اینکه در سابقه بیمه ام خللی ایجاد شود مشغول به کار در شرکت دیگری شدم. شش ماه کار کردم و بعد از شش ماه بدلیل بارداری نه ماه مرخصی زایمان گرفتم. بعد از اتمام مرخصی بارداری کارفرما به من عدم نیاز داده. به تامین اجتماعی مراجعه کردم گفتند باید در کارگاه اخر یکسال حداقل کار کرده باشی پس بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد.اما در قانون امده شش ماه باید کار کرده باشی در اخرین کارگاه. کمکم کنید. کجا مراجعه کنم. تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام استدلال درسته و قاعدتا به شما بیمه بیکاری تعلق نمیگیره اما اگه اعتراضی دارید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

شما باید طبق قانون قرارداد یک ساله با کارفرما داشته باشید تا بیمه بیکاری به شما تعلق گیرد

خیر مطابق قوانین کار در این صورت متاسفانه بیمه ب شما تعلق نخواهد گرفت

سلام خیر در کارگاه اخر باید یکسال حداقل کار کرده باشید تا بیمه تعلق بگیرد

قانونا۶ ماه است ولی عملا کارشناسان بیمه میگن یکسال برای متاهلین .هیئت حل اختلاف در اداره کار برا شکایت ازکارفرما ودیوان عدالت از عملکرد بیمه

سلام سازمان تامین اجتماعی برخلاف قانون و صرفا با بخشنامه داخلی یکسال اعمال می کند با مراجعه به ریاست سازمان تامین اجتماعی تقاضای رسیدگی کن