در حال حاضر که زیر دین مهریه اش قرار گرفتم برای خرید خودرو و ثبت سند بهتر است به اسم چه کسی ثبت سند کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۷ #58795863

با همسرم دچار اختلاف شدیم و مهریه اش را به اجرا گذاشت و هرچی به اسمم بود توقیف شد. در حال حاضر که زیر دین مهریه اش قرار گرفتم برای خرید خودرو و ثبت سند بهتر است به اسم چه کسی ثبت سند کنم؟ مادرم؟ پدرم؟ برادرم؟ و یا فرزند دختر دو ساله ام؟ امکانش هست به اسم دخترم که دوسالشه ثبت کنم و بعدا مادرش میتونه ادعایی داشته باشه ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجه به اینکه مدیریت اموال ودارایی فرزندتان برعهده خودشماست بهتر این است که بنام فرزندتان ثبت شود دراین صورت همسرتان نمیتوانند ادعایی دراین خصوص داشته باشند وقابل توقیف از طرف ایشان نمی باشد