چطور باید از این شخص شکایت کنم تا دیگر نتواند اینکارها را ادامه دهد و طلبم را از ایشان دریافت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۵ #58782224

سلام شخصی بمن بدهکار هست و من رو تهدید و افرادی رو سراغه من میفرسته و مدام من رو تهدید میکنه که بترسم و پولم رو بیخیال شوم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت تهدید علیه ایشان مطرح نمایید.

یک اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه و اقدام قانونی برای تهدیدخای بیمورد برای ایشان ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه دهید.

درود
می توانید علیه اشخاصی که شما را تهدید می کنند شکایت کنید.

بابت طلب دادخواست مطالبه وجه داده وبرای تهدید شکایت کیفری مطرح کنید

سلام در صورتی شهودینی در این رابطه دارید میتوانید شکایت مبنی بر تهدید مطرح کنید .

این دو موضوع ربطی به هم نداشته و بابت طلب خود باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید و بابت تهدیدهای وی نیز شکایت کیفری نمایید .