زن دوم متاسفانه مریض و یه خونه کوچیک داره؛ آیا بعد فوتش به بچه های اون اقا از زن اولش ارث میرسه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۰ #58775479

سلام وقت بخیر یه خانمی زن دوم یه آقایی شده و الان دوتا بچه داره و اون آقا از زن اولشم بچه داره

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر فرزندی از پدر و مادر واقعی خود ارث خواهدبرد...اگر منظورتون فوت پدر هست بله ب فرزندان هردو زن ارث میرسد لیکن اگر منظور ارث بردن فرزندان زن دوم از زن اول باشد جواب منفیست

از اموال زن دوم به فرزندان زن اول آقا ارثی نخواهد رسید

درود بر شما
از ماترک زوجه اول به ورثه ی زوجه دوم ‌چیزی تعلق نمیگیرد .

نه خیر از زن دوم به فرزندان زن اول ارثی تعلق نمیگیرد.

خیر . فرزندان زن اول از ماترک زن دوم ارث نمیبرند .

هر چند در سوال نگفتید که چه کسی فوت کند در صورت فوت زن دوم فقط به فرزندان خودش ارث می رسد نه فرزندان همسرش زیرا ورثه او نیستند ضمن اینکه اگر زوج که دارای دو همسر باشد و فوت کند ارث به فرزندانش چه از همسر اول یا دوم باشد ارث می رسد

باسلام
خیر از اموال زن دوم به بچه های زن اول ارث نمیرسد ولی به شوهرش ارث میرسد