زوج اقدام به بیرون کردن زوجه از منزل به مدت ۸ماه نموده، آیا حق طلاق برای زوجه ایجاد شده است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۳۲۴ #58765839

شوهرم ۸ ماه قبل مرا از خانه بیرون کرد و قفل در را تعویض کرد شکایت ترک انفاق کیفری کردم و شاهد بردم و رای به نفع من از دادسرا به دادگاه رفت و تمام این مدت بارها و بارها به منزلم رفتم و ایشان باز هم مانع ورودم به منزل شد و تماس گرفتم و صورت جلسه کرد چندین بار ولی همسرم برای فرار از حکم ۵ ماه از این ۸ ماه را ماهیانه ۳۹۹ تومن به حساب من برای نفقه واریز کرده.
سوال اول آیا من میتوانم حق طلاق بگیرم؟
سوال دوم آیا ایشان برای بیرون کردن من از منزل حکم زندان میگیره یا بخاطر پرداخت این مبالغ برای ایشان زندان در نظر نمیگیرد قاضی؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست تهیه مسکن مستقل نمایید . و یا اینکه بدلیل ترک زندگی مشترک توسط زوج عسر و حرج تان را اثبات نمایید و طلاق بگیرید .

بسمه تعالی . فرض سوال به خدمتتون عرض کنم برابر قانون چنانچه زوج با داشتن استطاعت مالی ۶ ماه از پرداخت نفقه زوجه امتناع نماید ، زوجه میتواند از دادگاه تقاضای طلاق نماید بنابرین مهمترین مطلب حائز اهمیت در عدم پرداخت نفقه، مجوز زوجه برای تقاضای طلاق است و اینکه در صورت عدم پرداخت نفقه در ۶ ماه متوالی وصف کیفری یافته و میتواند منتهی به جلب و حبس زوج گردد . و درمورد سوال دوم در صورت پرداخت نفقه خیر، بخاطر بیرون کردن زوجه جلب صادر نمیشود همانگونه که بالعکس چنانچه زوجه تمکین نکند جلب صادر نمیشود بعبارتی ضمانت اجرایی ندارد

با سلام و احترام
شما می توانید به علت عسر و حرج حادث شده علیه ایشان شکایت کرده و تقاضای طلاق نمایید به هر حال شما تمکین کرده و حاضر به بازگشت به منزل بوده ومیزان نفقه پرداختی از سوی زوج هم کمتر از میزانی می باشد که باید پرداخت گردد

سلام . با توجه به این که میزان مبلغ پرداختی همیرتان بسیار کمتر از نفقه ماهیانه عرفی است بنابراین در حکم عدم پرداخت نفقه است . لذا در خصوص جنبه کیفری ایشان محکوم می شود اما ممکن است دادگاه در مجازات ایشان تخفیف قائل شود .
هم چنین در خصوص طلاق به دلیل عسر و حرج می توانید دادخواست بدهید .

با سلام
مسکن جزئ نفقه زوجه است. ولی زوج می تواند محل دیگری برای زوجه اختیار کند و صرف زندگی چندین ساله در یک منزل ملاک نیست.
براساس شهر و ... میزان نفقه متفاوت است.