گرفتن پول از بدهکار به چه نحو است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۶ #58703615

بهمن سال ۹۷ درخواست اعسار بدهکار رو قبول کردم ۵ میلیون ریخت به حساب و قرار بود ماهی ۱۵۰۰۰۰۰ تومن به حسابم واریز کنه . ولی هیچ خبری نیست . هیچ آدرسی ندارم ازش . تو این مدتم که با توجه به قانون عزیزمون هیچ سودی به طلبکار بعد از اعسار تعلق نمی گیره . من الان چه کاری می تونم انجام بدم؟ ممنون میشم لطف کنین جوابمو بدین

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر اموالی دارد و حساب بانکی قابل توقیف است، وگرنه میتوانید تقاضای دستور جلب نمایید و بدیهی است باید یافت شود که بازداشت گردد.

استعلام از اموال ایشان را نموده و نسبت به توقیف اموالشان اقدام نمایید

درود
ابتدا از اجرا تقاضا استعلام اموال کنید اگر مالی به نامشان نبود می توانید جلب ایشان را بگیرید.

در صورت ارجاع پرونده به اجرای احکام می توانید درخواست صدور برگ جلب کنید

درود
از اجرای احکام درخواست استعلام از اموال ایشان را بنمایید و نسبت به توقیف اموالشان اقدام نمایید . در صورت نداشتن مال تقاضای صدور برک جلب را بنمایید .

سلام
می توانید با استناد به ماده ۱۸ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی اقدام به حبس ایشان نمایید.

میتوانید از دو روش درخواست جلب و تامین وثیقه مناسب یا توقیف اموال احتمالی یکی را انتخاب کرده و به واحد اجرای احکام درخواست مربوطه را ارائه دهید