رفته شکایت کرده برای بیمه و سنوات و پاداش و مابه التفاوت حقوق، آیا حق با ایشان هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۷ #58692685

سلام
پرستار بچه گرفتم و مشخص کردیم که برای چند ماه کار کند و ماهیانه ۶۰۰ هزار تومان بگیرد و میدانست که بیمه یا پاداش و سنوات ندارد
با شروع کرونا در اسفند گفت میترسم بیام سر کار و ما هم گفتیم فعلا نیا تا وضعیت مشخص شود
قرارداد ایشان ( قرارداد شفاهی) تا ابتدای اردیبهشت بود اما دیگر سر کار نیامد از ابتدای اسفند
اول اردیبهشت به زنگ زدم گفت نمیام سر کار میخواستم ببینم این مورد ترک کار محسوب می‌شود؟
حالا رفته شکایت کرده برای بیمه و سنوات و پاداش و مابه تفاوت حقوق
آیا حق با ایشان هست ؟ اگر هست چه مبلغی حقشان هست؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رابطه بین شما و ایشان کارگری کارفرمایی محسوب می گردد و به نسبت مدت زمان کارکرد(ساعت کار در هفته) ،کلیه مزایای قانونی اعم از حقوق و بیمه و عیدی و سنوات به ایشان تعلق می‌گیرد

سلام
متاسفانه به دلیل عدم تنظیم قرارداد به صورت ساعتی ،اداره کار به راحتی شما را محکوم به پرداخت حق و حقوق کارگر مینماید و مطابق با دستمزد حد اقل وزارت کار میبایست پرداختی داشته باشید جدای از سنوات و بیمه و ....مگر آنکه بتوانید دلایل قوی و مستدل مبنی بر کار ساعتی ایشان مطرح نمایید