دریافت هزینه دادرسی به چه نحو است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۷ #58632539

سلام.
من در دعوایی خوانده دعوی بودم و رای دادگاه بدوی و تجدید نظر به نفع من تموم شد، حال می خواهم بدونم چه جوری و با چه قانونی هایی می توانم خسارت دادرسی رو از خواهان بگیرم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.شما به همراه رای ودادخواست اولیه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید ودادخواست مطالبه خسارات هزینه دادرسی بدهید.

دادخواست مطالبه خسارت دادرسی دهید

با تنظیم دادخواستی مبنی بر مطالبه هزینه دادرسی.ب این ترتیب طرف مقابل وظیفه دارد تمامی هزینه های دادرسی رو پرداخت نماید

دادخواست مطالبه خسارات دادرسی را میتوانید بدهید

دادخواست مطالبه خسارات هزینه دادرسی را تقدیم دادگاه نمایید

سلام . در دادخواست بدوی باید در قسمت خواسته خسارت دادرسی را نوشته باشید اگر حکم به نفع شما ثادر شده و این نکته را قید نکردید بصورت جداگانه دادخواست تقدیم کنید

باسلام با استناد به آرایی که در اختیار دارید میتوانید همین موضوع را مطالبه نمایید