آیا همسر بعد از توافق میتواند نظرش را راجع به شاغل بودن همسر تغییر دهد و مانع اشتغال وی شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷ #58564458

سلام
خسته نباشید خواهرم پنج ساله ازدواج کرده، بخاطر اینکه شوهر خسیسی دارد و به وی پول نمیداده توافق کرده بودن که برود سرکار، چند وقت پیش حرفشون میشود و شوهرش اونو کتک میزند، خواهرم هم قهر میکند میرود خونه ی پدرم. واسه اینکه شوهرش رو بترسوندکه بیاد عذرخواهی کند مهریه شو میذارد اجرا، الان شوهرش اومده محل کارمون (منو خواهرم باهم کار میکنیم) و به کارفرمامون گفته که یا خواهر منو اخراج کند، یا با مامور میاد و برا کارفرمامون دردسر درست میکند! میخواستم بدونم واقعا میتواند همچین کاری بکند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمی تواند مانع کار زوجه شود .

باسلام ووقت بخیر
اگرکاری که همسرایشون انجام میدهند مخالف شان زن و عدم توجه به زندگی شخصیشون میشود و مشکلاتی را در مسئولیت زن درمنزل ایجاد میکند ازطریق مراجع قضایی مرد میتواند مانع اشتغال زن شود .